Gerelateerd nieuws

De centrale rol van verlichting in de ontwikkeling van Paris Proof Smart Buildings. 

Licht is de infrastructuur voor Paris Proof “Smart Ready” gebouwen. Met verlichting als drager van de Mymesh draadloze netwerktechnologie kunnen energiezuinige lichtregelingen en bediengemak met apps eenvoudig worden toegepast. Verlichting is dan geen product meer, maar een systeem oplossing en het vertrekpunt voor de ontwikkeling van Smart Buildings met een volledig geïntegreerde vraag gestuurde draadloze regeling van licht, klimaat installaties en automatische zonwering. Bestaande gebouwen worden op deze manier naar het gewenste Paris Proof niveau getild.

Een ander belangrijk aspect van Mymesh is het vermogen om de benodigde technische infrastructuur in een gebouw te minimaliseren. Door de draadloze communicatie elimineert Mymesh de behoefte aan complexe bekabelingssystemen. Dit resulteert niet alleen in kostenefficiënte installaties, maar vermindert ook de ecologische impact van bouw- en renovatieprojecten, waardoor gebouwen sneller en met minder materiaal kunnen worden opgeleverd.

Wat is de meest effectieve route om gebouwen te verduurzamen tot het Paris Proof niveau? Verlichting is het startpunt en vervult een cruciale rol om de doelstellingen op gebied van duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit en gebruiksgemak te realiseren. Licht infrastructuur als basis voor de ontwikkeling van smart buildings.

Wil je ook bijdragen aan een duurzame toekomst en voldoen aan de ambitieuze Paris Proof doelen? Ontdek wat Mymesh voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op via mymesh.nl/nl/contact/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven