Gerelateerd nieuws

Technische groothandels leveren jaarlijks miljoenen producten aan de bouw, installatiebranche en industrie. 

Met meer dan 4.000 medewerkers zorgen ze ervoor dat materialen vaak dezelfde dag nog op de juiste werkplek aankomen. Dankzij geavanceerde systemen en automatisering blijven technici nooit zonder materiaal zitten, waardoor hun hands-on tooltime wordt gemaximaliseerd. Deze groothandels zijn belangrijke knooppunten waar producten van diverse fabrikanten samenkomen voor distributie naar installateurs en eindgebruikers. 

De rol van de technische groothandel gaat verder dan distributie. Ze fungeren als kenniscentra, zijn bruggenbouwers tussen fabrikanten en eindgebruikers, en drijven innovatie en standaardisering in de sector aan. Daarnaast spelen ze een belangrijke rol in duurzaamheid en efficiëntie. Een slimme ondernemer werkt nauw samen met de groothandel om marktbehoeften beter te begrijpen en branchetrends te volgen. 

Om technici nog efficiënter te laten werken, ontwikkelen groothandels slimme oplossingen voor prefab en bouwplaatslogistiek. Dit kan variëren van enkel uitgepakte producten tot volledig voorgemonteerde leveringen op locatie in een specifieke ruimte, tot aan projectspecifieke, tailor made assemblages met producten van verschillende fabrikanten.

In deze wereld van de techniek is een efficiënte technische groothandel onmisbaar voor de voortgang en innovatie van de industrie.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven