Gerelateerd nieuws

De nieuwe heterogeen vinyl collecties van Tarkett: design, onderhoud en duurzaamheid in perfecte harmonie

Ontdek onze nieuwe heterogeen vinyl vloeren en wanden, voor architecten en ontwerpers die op zoek zijn naar authenticiteit in hun ruimtes. Van levensechte houttexturen tot tijdloos terrazzo, van modern beton tot elegante mineralen, de collectie biedt klassieke en eigentijdse opties (ook in XXL design). De nieuwe heterogeen vinyl collecties bevatten een breed scala aan moderne kleuren en dessins – om je visie tot leven te brengen.

Eenvoudig en efficiënt in schoonmaak en onderhoud

Door de TEKTANIUM™ beschermende PU coating zijn de heterogeen vinyl vloeren perfect bestand tegen krassen, vlekken en slijtage. Herhaaldelijke reparatie of renovatie is hierdoor niet nodig. Bovendien kunt u besparen in onderhouds- en schoonmaakkosten. Minder frequent en minder uitvoerige schoonmaak is voldoende.

Expertise en duurzaamheid

Onze nieuwe heterogeen vinyl collecties zijn ontworpen om vriendelijker te zijn voor de planeet met minder afval en een lagere CO2-uitstoot, geproduceerd in Europa – zodat transport geminimaliseerd is. Met gerecycled materiaal tot wel 29% van het totaal. Overbodig materiaal wordt gerecycled tot nieuwe producten via ons ReStart® terugname- en recyclingprogramma. 

Meer weten? Ontdek de nieuwe collecties op www.tarkett.nl

Kijk ook hier.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven