Hét vakevenement voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland. De (her) inschrijving, die door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels succesvol van start gegaan. Begin oktober hadden zich al ruim 100 deelnemers ingeschreven.

Het decennialange succes van dit driedaags vak evenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen halen zij kennis op, laten zij zich informeren, gaan met elkaar in discussie en signaleren de jongste ontwikkelingen voor de terreinen, waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Na 22 jaar nog altijd aan de top

Het begon in 1999 met de vakbeurs Gemeente Facilitair, met ruim 100 standhouders en zo’n 1.300 bezoekers in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. In 2020 beleefde het vakgebied zijn 22ste editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Met bijna 300 standhoudende bedrijven en bijna 13.000 bezoekers.

Al vele jaren beschouwen heel veel Nederlandstalige verantwoordelijken voor de werkplekken, het gebouwbeheer en de werkomgeving in hun organisatie de vakbeurs als hét evenement om zich op hun vakgebied te oriënteren. Daarmee is de vakbeurs de belangrijkste ingang voor eindgebruikende bedrijven op zoek naar informatie en kennis voor hun werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. Met tientallen miljarden aan bestedingen.

Wat de 23ste editie gaat brengen, kan de organisatie niet voorspellen. In de lijn der verwachtingen, uiteraard gebaseerd op een langjarige traditie, ligt een evenement in het verschiet, dat voorziet in een grote behoefte.