Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Al 10 jaar hét platform

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers.

De beurs is een niet te onderschatten schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Gelijktijdig – onder de vlag van de Nationale Energie Week – met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Kenter B.V.

Van enkele laadpaal tot volledig laadplein: de specialisten van Kenter helpen u graag bij het realiseren van de optimale laadinfrastructuur. Met een variatie aan laadoplossingen op voorraad is er altijd een passende oplossing. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat:

Lees verder »

Bezoek STIEBEL ELTRON tijdens Vakbeurs Energie 

In 2022 zetten we onze InnovationTOUR voort met onze mobiele showroom. De Innovation truck is tot nu toe onder meer in Frankrijk, Slowakije, Oostenrijk, België, Polen en Duitsland geweest. Vanaf 4 oktober is de InnovationTOUR in Nederland en komen we

Lees verder »

PowerQ

Geen spannender markt op dit moment dan die van de energie wereldwijd. Door risicomanagement toe te passen en strategie voor de lange(re) termijn te ontwikkelen worden kosten echter beheersbaar, zegt Loek Hulsbergen, directeur van PowerQ. De Chief Energy Officers van

Lees verder »

Greener Power Solutions 

Greener Power Solutions biedt tijdelijke energieoplossingen door het verhuren van mobiele batterijen voor evenementen, bouwplaatsen, netverzwaringen, als stroombron voor EV-laders en veel meer. Wij ontwikkelen zelf de software voor de batterijen en leveren gedetailleerde rapporten over verbruik, stroompieken en bespaarde

Lees verder »
Scroll naar top