Bezoek de beurs gratis met onze kortingscode
Wil je ook nieuwe producten ontdekken of direct toepasbare kennis op doen bij gratis seminars? Bezoek dan van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd in Expo Greater Amsterdam, Vijfhuizen. Bestel een gratis ticket (normale waarde €75,-) door onze invitatiecode ‘BEDRIJFSGOED’ in te vullen op 

Klik op logo voor SolarSolutions

Klik op logo voor Duurzaamverwarmd

Installateurs ontdekken innovaties op Solar Solutions / Duurzaam Verwarmd

De gecombineerde vakbeurs Solar Solutions International / Duurzaam Verwarmd is een begrip in de wereld van duurzame professionals. Installateurs, adviseurs, ontwikkelaars, eindgebruikers en andere exclusief zakelijke bezoekers weten al sinds 2013 de weg naar beursvloer te vinden. Dit jaar beleeft de vakbeurs haar tiende jubileum en viert dit samen met meer dan 275 exposanten en ruim 13.000 bezoekers.

De vakbeurs kent een grote variëteit aan nieuwe, innovatieve producten. Benieuwd naar de nieuwste ultralichte zonnepanelen? Slimme montagesystemen waardoor geen enkel dak overgeslagen hoeft te worden? Van dinsdag 14 maart tot en met donderdag 16 maart 2023 ontdek je dit alles in Expo Greater Amsterdam.

Highlights
Op drie seminarpleinen kunnen professionals in totaal meer dan 100 gratis seminars bezoeken. En voor wie echt de diepte in wil zijn er ochtendvullende thematische congressen. Innovaties krijgen een erepodium op de beursvloer. Direct bij de ingang al bevindt zich de Innovatie Boulevard, waar de nieuwste producten. Energie opwekken wordt tegenwoordig in één adem genoemd met energie opslaan. Welke oplossingen daarvoor op de markt zijn zien bezoekers in de Smart Storage Innovation Boulevard. Innovatie, informatie, is er ook ruimte voor spanning en sensatie? Jazeker, met de European Solar Games. Stoere vakmensen gaan het dak op en de strijd aan. Ready, set… Go solar!

Voordelig Vastgoed Verduurzamen
Vanaf 2025 wordt het verplicht om zonnepanelen op grote bedrijfsdaken te leggen bij nieuwbouw of ingrijpende innovaties. Maar met de huidige energieprijzen verkennen veel eigenaren van bedrijventerreinen ook nu al de mogelijkheden van zonnepanelen! Speciaal voor hen organiseren wij dit jaar een spraakmakend congres over de meest interessante mogelijkheden voor verduurzaming: Congres Voordelig Vastgoed Verduurzamen. Naast dit congres voor gebouwbeheerders organiseren wij ook een congres voor solar-projectontwikkelaars en voor gemeenteambtenaren en corporatiebestuurders.

Duurzaam Verwarmd
Hoe beter zelf opgewekte energie in te zetten dan voor de duurzame verwarming van uw huis? Om die reden vindt gelijktijdig met Solar Solutions eveneens Duurzaam Verwarmd plaats; de grootste duurzame HVAC-vakbeurs van de Benelux. Zo kunnen bezoekers zich ook laten voorlichten over de staat van de warmtepompen, wko- en wtw-systemen, warmtebatterijen en meer.

 

Veel ongelukken bij installatie zonnepanelen

Meer dan veertig ongevallen vonden er in anderhalf jaar tijd plaats bij installatie van zonnepanelen. En de afgelopen drie jaar waren er vier met een dodelijke afloop. Installateurs nemen onvoldoende maatregelen om veilig te werken. Bij controles van de Nederlandse

Lees verder »