Smart buildings

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland en organiseert daarnaast diverse virtuele & fysieke events waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan. 

Elk jaar is PROVADA terug te vinden in RAI Amsterdam voor een driedaagse beurs met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden. 

Het thema voor PROVADA 2022 is Act Now for a better tomorrow.   

Onze ‘Act Now’ is de footprint van ons evenement naar nul brengen. En ja, dat is nogal een ambitie. Dat beseffen we heel goed. En dat zal ook niet van vandaag op morgen gaan lukken. Ook dat weten we. Maar het belangrijkste: we kunnen het niet alleen want circulair zijn doe je samen. Die les hebben we inmiddels geleerd. De tweede les: Waardebehoud. Daar gaat het om in de circulaire economie. 

Innovatieplein PROVADA Future

Where PropTech meets Real Estate. PROVADA FUTURE is hét podium voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Tijdens de beurs presenteren we met onze partners en deelnemers een inspirerend driedaags programma over data en digitalisering, smart cities en de circulaire bouweconomie.

Lees verder »

Hackaton op PROVADA

Doorbraak gezocht voor toekomstbestendige woningbouw    Hoe krijgen we de sleutel tot de woning van de toekomst in handen? Hoe kunnen we voldoen aan de noodzaak om zowel energieneutraal, klimaatadaptief, natuurinclusief, gezond, emissieloos als biobased en circulair te bouwen? Met

Lees verder »
Scroll naar top