Logistica Next – 8 – 10 november 2022 Jaarbeurs, Utrecht

De logistiek van morgen is smart, safe en sustainable. En het liefst allemaal tegelijk. Logistica Next neemt je mee naar de logistiek van morgen. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen. Wil je ontdekken hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de dag van morgen en overmorgen? Kom dan naar Logistica Next op 8, 9 en 10 november in de Jaarbeurs. Want morgen begint hier!

Waarom zou je Logistica Next bezoeken?

Omdat de hele wereld verandert en dus ook jouw logistieke operatie. Omdat je zelf grip wilt hebben op die veranderingen en je eigen keuzes wilt maken.

Logistica Next laat je ontdekken welke trends en ontwikkelingen voor jou relevant zijn. Met inspirerende verhalen over verrassende en vernieuwende concepten. Met een compleet aanbod van vooruitstrevende en praktische oplossingen voor de problemen van vandaag en morgen.

Logistica Next is drie dagen lang de plek om:

• Kennis te verrijken over thema’s die voor jouw relevant zijn

• Gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen met ze te delen

• Contact te leggen met experts die je aan het denken zetten.

Logistica Next vindt tegelijkertijd plaats met ICT & Logistiek. Logisch, want geen enkele logistieke operatie overleeft zonder ICT.

Smart, Safe and Sustainable

Drie thema’s staan centraal op Logistica Next.

• Op het juiste moment de juiste dingen doen. Dat is waar logistiek om draait. In de steeds complexere wereld van vandaag lukt dat alleen met slimme, uitgekiende oplossingen.

• Mensen zijn het grootste goed in de logistiek. Hen behouden lukt alleen als de veiligheid, gezondheid en ergonomie op de werkvloer is gewaarborgd.

• We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheid richting markt, milieu en maatschappij. De logistiek van morgen is duurzaam.

De Experience Zone

Logistiek in actie. Dat is waarom het draait in de Experience Zone. Technologie gaat pas leven als die in praktijk wordt gebracht. In de Experience Zone demonstreren exposanten hun oplossingen.

De Logistics Arena

Hoe maak je je operatie futureproof? In de Logistics Arena vertellen de koplopers in logistiek wat zij vandaag al doen om hun operatie gereed te maken voor de dag van morgen. Drie thema’s komen aan bod:

• Smart Logistics

• Data Science & Analytics

• Sustainability

Volop verdieping

Logistica Next is de plek om je kennis bij te spijkeren. Bijvoorbeeld in het Topsector Logistiek Theater en het Theater Gezond en Veilig Magazijn. Of in één van de andere theaters met lezingen van experts.

Innovatie in actie

Innovatie houdt nooit op. Terwijl je Logistica Next bezoekt, wordt elders gewoon doorgewerkt aan nieuwe logistieke oplossingen. Voorbeelden vind je in het Experience Lab en Innovation Lab. Met onder meer:

• AR- en VR-toepassingen

• Drones

• Exoskeletten

• Slimme verpakkingen

Meer info en gratis registreren via https://www.logistica-next.nl/ en  https://www.ict-en-logistiek.nl/ of 

Rijk betaalt mee aan verbreden Rijnbrug bij Rhenen

Het kabinet betaalt 40 miljoen euro mee aan het verbreden van de Rijnbrug bij Rhenen. De provincies Gelderland en Utrecht en Regio Foodvalley en Regio Rivierenland reageren blij. Hiermee is een oplossing voor het aanpakken van dit verkeersknelpunt binnen handbereik.

Lees verder »

Ladingzekeren ingewikkeld? Niet bij Panhuijsen. 

Met een palletwikkelmachine kun je snel een pallet voorzien van een beschermende laag folie. Maar palletwikkelen is meer dan het buitensluiten van stof en vuil alleen. Écht palletwikkelen gaat over het verantwoord verpakken van je lading voor een veilig vervoer

Lees verder »

Kunststof aanrijdbeveiligingen

BOPLAN® ontwerpt, ontwikkelt en produceert kunststof aanrijdbeveiligingen voor de meest veeleisende industriële omgevingen. De modulaire veiligheidssystemen van BOPLAN® beveiligen wereldwijd mensen, productiemachines, gebouwen en infrastructuur tegen bedrijfsongevallen en aanrijdingen in magazijnen, logistieke centra, productieruimtes, parkeergarages, luchthavens, (petro)chemische sites en dergelijke

Lees verder »

Addverb Technologies

Addverb Technologies, wereldwijd actief in magazijnautomatisering en robotica, zal aanwezig zijn op Logistica (stand Hal 4, C056), de Nederlandse vakbeurs gespecialiseerd in material handling en intern transport. Deze vindt plaats van 8 tot 10 november 2022 in Utrecht, Nederland. Addverb

Lees verder »
Scroll naar top